Wes ora usah susah ati, susah ati kuwi ora ono sek gelem bayar, jadi susah sampek abang biru percuma, ugo ora usah getun getun karo perkoro seng terjadi, la kabeh wes ono sek ngatur kok, sek penting kui istiqomah nglakoni amaliyah, wes babah dunyo jungkir walik, ora usah mbok pikir.....

Tidak ada komentar:

Posting Komentar